Tarieven 2023

Seizoen Prijs Data / overig
Hoogseizoen 1 €850,00 all incl in 2023:  Vanaf prijs op basis van 4 personen 1 juli t/m 15  juli en 19 augustus t/m 2 september.
Hoog seizoen 2 €950,00 all incl in 2023 Vanaf prijs   op basis van 4 personen 15  juli t/m 19 augustus
Midden seizoen €700 ,00all incl Vanaf prijs overige periodes op basis van 4 personen
     mail ons voor last minute aanbiedingen.
Extra personen €50,00 P.P.P.W.
Honden €50,00 P.W.per hond
Borg €200,00  Bij gebruik electrische auto €300,00

De tarieven zijn gebaseerd op 4 personen. Extra personen €50,00  pppw.

De prijzen liggen iets hoger dan in voorgaande jaren ivm flink gestegen energie kosten,schoonmaakkosten en onderhoudskosten.

Wanneer u huurt en betaalt via een platform ligt de prijs iets hoger dan wanneer u rechtstreeks bij ons boekt. Bij betaling via een platform staan zij garant. Aan u de keus.

Deze prijzen zijn altijd een indicatie . E.e.a. is ook afhankelijk van de week en wijze van boeken.Boekingen rechtstreeks bij ons zijn voordeliger dan via een platform. Het voordeel van een platform als bv  gites.nl is dat zij weer borg staan voor uw betalingen en u garanties bieden. Aan u de keus.

Aanbieding: Lastminute:  maximaal 10 dagen voor aanvang verblijf boeken? Vraag ons!!

Aanbieding: Buiten hoogseizoen evt ook lastminute extra dagen bij te boeken. .

Opbouw huurprijs
De huurprijs is “all inclusief” dwz inclusief eindschoonmaak, elektra tot 150 kWh, en 2 kruiwagens hout, per week. Extra verbruik, wanneer het koud is (herfst/winter) en u verbruikt meer elektra en hout, worden extra kosten verrekend met de borg. Elektra  per kWh kostprijs, hout per normaal gevulde kruiwagen €12,50
Beddengoed is inbegrepen. Extra sets op aanvraag beschikbaar. De bedden zijn voor u opgemaakt bij aankomst. Handdoeken dient u zelf mee te nemen. ( wel enkele reserve aanwezig)

Aanbetaling

De aanbetaling is 40% van het huurbedrag.
Het restant en borg betaalt u uiterlijk 6 weken voor aanvang van het verblijf.
Bij boeking minder dan 6 weken voor verblijf dient de betaling binnen 4 dagen voldaan te zijn.
De borg krijgt u na afloop van uw verblijf binnen enkele dagen weer teruggestort min aftrek evt extra gemaakte kosten.

Huurovereenkomst
We verhuren ons vakantiehuis altijd met een huurovereenkomst.
Daarvoor hebben we nodig: De namen, geboortedata en adresgegevens van het gezelschap. De telefoonnummers(vast en mobiel) ,
een kopie van de ID- kaart of paspoort van de hoofdhuurder en een rekeningnummer waar de borg op teruggestort kan worden na afloop van het verblijf.
Wij maken de overeenkomst in orde en sturen u die per mail toe. D.m.v. de aanbetaling accepteert u de huurovereenkomst.
Betaling dient altijd via de bank plaats te vinden. Cheques worden niet geaccepteerd. De huurovereenkomst is pas geldig als  de betaling is voldaan.

Uw hond in Bonaupont
Honden zijn van harte welkom in Bonaupont.
Om honden welkom te kunnen blijven heten,  stellen we wel een aantal voorwaarden.
*  Honden mogen nimmer in de slaapkamers komen.
*  Honden mogen niet zo op de bank of stoelen zitten. Neem een eigen hondenkussen of kleed mee.
*  Hondenpoep dient zoveel mogelijk opgeruimd te worden. Of laat ze poepen op de strook tussen de oprit en de heg aan de achterkant van het terrein.
*  Beschadigingen veroorzaakt door uw hond dient u te melden.( een ongelukje is nooit uit te sluiten) Deze worden verrekend met de borg of u herstelt deze zelf op een deugdelijke manier.
*  Het huis dient goed gestofzuigd achter gelaten te worden. Hondenharen dus verwijderen en opruimen!!
*  U hond dient een anti vlooienbehandeling gehad hebben vlak voor uw verblijf. Controleer uw hond goed op vlooien. ( vergeten? Haal alsnog een middel of anti vlooienband bij dierenarts of dierenafdeling supermarkt of bouwmarkt)
*  Honden mogen nooit meegenomen worden in het zwembad.
* Houdt uw hond ook in de tuin in de gaten en voorkom evt vernielingen.

Wanneer er niet aan deze voorwaarden is voldaan brengen wij dit in rekening met de borgsom met een minimum van €50,00 oplopend tot de hele borgsom. Indien schade groter is dan borgsom stellen wij u aansprakelijk voor het daadwerkelijke bedrag.

Extra dag / wisseldag
In het voor- en naseizoen is er vaak nog voldoende plek. De wisseldag kan dan evt. in overleg. Eén dag extra bijboeken kan dan ook. Informeer naar de voorwaarden.

Contactpersoon
vanaf 18.00 op de dag van aankomst bent u sowieso welkom, we streven er naar vanaf 16:00 maar soms zijn er dan nog werkzaamheden en kan het zijn dat u u wel bagage kan droppen maar nog moet wachten het huis te betreden, gebruik maken van de tuin of boodschappen doen kan dan altijd)
Op de dag van vertrek dient u het huis voor 1o.00 weer te verlaten. Afwijkende tijden soms  mogelijk. Eea  is afhankelijk van mogelijkheden van onze schoonmaakster.
Wilt u bij vertrek het huis netjes en opgeruimd achterlaten en al uw afval afvoeren in gesloten zakken in de containers aan de overkant van de weg!
Glas kan in de glasbak bij de supermarkten.
Onze schoonmaakster loopt alles na, verschoont de bedden, draagt zorg voor het sanitair, verzorgt de was en zorgt ervoor dat het binnen en buiten weer tip top in orde is voor de volgende gasten.

Tot slot
Het zwembad dient onderhouden te worden volgens de gebruiksaanwijzing ter plekke. De benodigde chemicaliën en middelen zijn aanwezig. Een uitgebreide handleiding sturen wij u toe.
Het is niet moeilijk maar heeft wel bij dagelijks gebruik elke dag uw aandacht nodig. Voor vragen zijn we altijd beschikbaar.

 

In het huis mag niet gerookt worden! Buiten mag het uiteraard wel. Maar ruim alle peuken en dergelijke weer op. En deze svp niet in kachel achter laten.

Wij vinden het fijn als u bij droogte de potten en planten en haag om het huis en in de tuin van water wilt voorzien als dat nodig is. Helpt u mee de beplanting in stand te houden? Zo blijft u privacy ook maximaal gewaarborgd .En hoeft er geen tuinman te komen tijdens uw verblijf.