De tuin

De tuin van Bonaupont is met 4500m2 lekker groot. Kinderen kunnen hier naar hartenlust dollen. De grote trampoline, een speeltoestel met oa een duoschommel, een zandbak, speelhuisje met glijbaan en tot slot  de wipwap, maken dat u naar hen bijna geen omkijken meer heeft. Voor voetballertjes  is er ruimte genoeg om een balletje te trappen. Willen de kinderen ook kamperen? Neem een eigen tentje mee en zet het in de tuin op.

 

 

Zwembad

Afkoelen kan in het zwembad   (470cm doorsnee x 130 cm diep ). Hierbij is natuurlijk wel wat ouderlijk toezicht nodig. We vragen onze gasten  om zelf het zwembad te onderhouden volgens de gebruiksaanwijzing die ter plekke aanwezig is en die we u van te voren toesturen. Alle nodige middelen zijn daarvoor uiteraard aanwezig. Ook wanneer u  geen gebruik van het zwembad maakt vraagt het wat aandacht en onderhoud om het water stabiel en schoon te houden. Met name wanneer het weer warm is of als er onweer in de lucht zit. We informeren u hier graag over. Het zwembad is beschikbaar vanaf half juni. Daarvoor is er wel de mogelijkheid tot het opzetten van een klein kinderbadje. Dat is er ook.

 

 

 

Gezellige zitplekjes

In de tuin zijn op meerdere plaatsen gezellige zitplekjes ingericht. Eén van die plekjes is het afdak aan het huis. Bij zonneschijn en regen kunt u hier heerlijk zitten en genieten van het fraaie uitzicht op de velden en heuvels. Worstjes grillen of een visje stoven  kan op de stenen barbecue. Daarnaast is het zelfs mogelijk uw potje te koken op het fornuis dat hier staat. De tuinkachel is ideaal als de avond wat killer is. In het veld bij de speeltoestellen staat ook een afdak. Hier kan u ook lekker luieren in de schaduw en toch een oogje op uw spelende kinderen houden. Er staan 2 steigerhouten ligbedden.

 

Voor de liefhebber hebben we nu ook een zelfgemaakte houtgestookte Hottub. 
evt onder voorwaarden in het voor en najaar te gebruiken. 
enig technisch inzicht en handigheid wel een vereiste.

 

 

 

 

Foto’s

Voor meer foto’s, kunt u kijken in het fotoboek.