Gastenboek

Bekijk ook recensies in ons eerdere gastenboek.  Het gastenboek op deze pagina is actief sinds februari 2013. Wanneer u een reactie toevoegt, beoordelen wij eerst of u daadwerkelijk van het huis gebruik heeft gemaakt. Daardoor verschijnt uw reactie niet direct op de website.

Plaats een reactie


Submit your review
* Required Field

Super!!!

Aug 13, 2017 by Jan

Leuk authentiek ingericht huis met super grote tuin!!! Alles wat je maar kan denken is aanwezig om voor een leuk verblijf te zorgen. Vriendelijk ontvangst door Mme Buffet. De kinderen hebben een supertijd beleefd met al het speelgoed, het grote zwembad en het fruit in de tuin!!!


Heerlijk!

Jul 31, 2017 by Renske van der Tempel

Ook dit jaar weer twee heerlijke weken in Bonaupont gehad! De eerste week prachtig weer, de tweede week iets wisselvalliger. Maar wat maakt het uit, de kinderen en wij hebben ons heerlijk vermaakt met speelgoed, spelletjes, boeken en uiteindelijk toch vooral het zwembad! Wat een paradijsje. Brood gehaald bij Bert en Jacinta van de camping en ook in Diou zelf. Wat een leuk dorpje. Onze jongste telg heeft het Mediterraanse ritme goed opgepakt en slaapt sinds Bonaupont ook overdag prima. Dus nu hebben we vier goed knorrende kids, met dank!


Genoten

Jul 24, 2017 by Danny Ceulemans

We hebben genoten van onze week vakantie in dit vakantiehuis. De prachtige natuur in de omgeving en zeker ook de rustgevende tuin met zwembad, trampoline en andere speeltuigen waren volledig naar de zin van onze kinderen. Ondanks het minder goede weer dat we deze week hadden hebben we er toch een fijne week van gemaakt door de gezelschapsspellen-kast volledig uit te proberen. Alleen de vliegen waren soms wat storend.


Heerlijk huis

Jan 08, 2017 by Eefje Delissen

We hebben een heerlijke vakantieweek gehad in dit huis. Met 5 kinderen varierend van 5 tot 14 jaar hebben we toch voldoend ruimte ervaren, zowel binnen als buiten. De speelzolder is een paradijs voor de kinderen. De ruime keuken is van alle gemakken voorzien en een prima plek om te vertoeven. De woonkamer is relatief klein. In de omgeving genoeg mooie plekjes en leuke dingen te doen. We komen zeker een keer terug!


Prachtig vakantiehuis

Sep 19, 2016 by Tijs Van de Venster

Wij hebben genoten van een weekje vakantie in dit prachtige vakantiehuis in een zeer rustige, mooie omgeving. Onze hond had het hier ook erg naar zijn zin.
Het huisje zelf is tiptop in orde, alles wat je thuis hebt is voorzien en meer. Het was ook heerlijk vertoeven in het goed onderhouden zwembad.
We komen graag eens terug en zeggen het voort. Van harte bedankt, ook voor het vlotte contact.


Echt Bourgondisch huis zoals het zou moeten zijn

Aug 14, 2016 by Fam den Uyl

Dank voor afgelopen week. Wat een heerlijk vakantiehuis met een ruime en uitgebreide keuken, zodat we elke dag een heerlijke Bourgondische maaltijd konden maken!! We zijn 1 middagje weggeweest naar een meertje in de buurt, maar onze 3 jongens (6, 9 en 12 jr) vonden het in deze tuin en vooral zwembad eigenlijk leuker en wij ook ????.
Wat een aanbod aan vermaak: we hebben weer veel nieuwe spellen ontdekt, alle dino's/ridders en duplo hebben vollop avonturen beleefd met onze jongste, verder kapla en natuurlijk veel gepingpongd, boeken gelezen en ook zelfs een dvd-tje gekeken.

Overdag warm en s avonds koelt het lekker af, in combi met fijne bedden en de beschikking over 4 slaapkamers zijn we echt helemaal uitgerust! topbestemming, echte aanrader met superuitzicht over de heuvels van het boerenlandschap. Echt genoten!


Super!

Aug 02, 2016 by Renske en Eric

Fantastische vakantie gehad! Heerlijk huis, van alle gemakken voorzien. Lekker gekookt in de keuken, filmpje gekeken in de woonkamer, buiten gegeten. Waanzinnig veel boeken en voor de kinderen ook nog eens heel veel speelgoed voor die enkele minder lekkere dag. Heerlijke tuin ook met alle speeltoestellen, speelgoed en een zwembad waar ze nauwelijks uit zijn geweest. Heel erg bedankt voor deze zalige twee weken!


Geweldige vakantie

Jul 08, 2016 by Joyce Hendriks

Wow wat een geweldige vakantie hebben we hier gehad met de hele familie. Vooral voor de 3 kinderen hier een heerlijke plek. Heel de week in de tuin en in het zwembad gespeeld. Geen tijd gehad om met al het speelgoed wat binnen ligt mee te spelen. (Het was daar te mooi weer voor) bedankt voor dit heerlijke huis. We genieten er nog een paar uur van.


Helemaal Top

Dec 30, 2015 by Dennis, Annemarie, Flip & Fedde

Aug - Sept 2015; 2 weken:
Wat een heerlijk huis was dit zeg! We hebben al veel huizen gehuurd de afgelopen jaren maar zeker voor onze kleine kinderen (2 en 4) was deze vakantie geweldig en daardoor voor ons ook! Veel ruimte zowel binnen als buiten. Ontzettend veel spullen in huis zowel speelgoed als spullen voor te koken wat zeker niet vanzelfsprekend is.
Buiten hebben we ook heerlijk gespeeld e veel geBBQ. Ook de mountainbikes waren erg fijn om even een klein ritje door de mooie en rustig omgeving te maken.
Het is dat ik het niet meer in Augustus kon huren in 2016 anders had ik het meteen weer gedaan!


prima vakantie !

Aug 02, 2015 by Kor,Nicolet,Lars,Sven.

2aug2015, net terug van 2 weken Bonaupont.Prima
vakantie gehad , mooie omgeving , mooi weer ,
mooi en compleet huis en vooral een mooie enorm grote tuin met fijn zwembad ! Zeker met
kinderen een prima bestemming !


Bonaupont , USA 4.8 5.0 31 31 Leuk authentiek ingericht huis met super grote tuin!!! Alles wat je maar kan denken is aanwezig om voor een leuk verblijf te zorgen. Vriendelijk ontvangst door Mme Buffet. De kinde
Page:
1234